G. de Vries

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Waarder- en veerpolder

Vuurwerk kopen in Waarder- en veerpolder

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Waarder- en veerpolder bij G. de Vries. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Waarder- en veerpolder.
G. de Vries is dé vuurwerkdealer voor de regio Haarlem, Nieuwebrug, Haarlemmerliede en Waarder- en veerpolder. Ook veel mensen uit Bloemendaal, Spaarndam en Heemstede kopen vuurwerk bij G. de Vries.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Waarder- en veerpolder is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Waarder- en veerpolder naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Rijksstraatweg 96 te Haarlem zijn:

Komt u uit Waarder- en veerpolder?

Koop uw vuurwerk dan bij G. de Vries in Haarlem. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Santpoort, Vijfhuizen of Velserbroek komt.