Veneberg IJzerwaren

inloggen

U heeft nog 11 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Marle

Vuurwerk kopen in Marle

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Marle bij Veneberg IJzerwaren. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Marle.
Veneberg IJzerwaren is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Ham, Vroomshoop, Daarle en Westerhaar. Ook veel mensen uit Marle, Daarlerveen en Sibculo kopen vuurwerk bij Veneberg IJzerwaren.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Marle is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Marle naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vroomshoopseweg 6 te Den Ham zijn:

Vrijdag 28 dec. 08.00 - 21.00
Zaterdag 29 dec. 08.00 - 18.00
Maandag 31 dec. 08.00 - 17.00

Komt u uit Marle?

Koop uw vuurwerk dan bij Veneberg IJzerwaren in Den Ham. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hellendoorn, Beerze of Overijssel komt.