Tweewieler Centrum Fred Helgers [Gesloten]

inloggen

U heeft nog 137 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Kathagen

Vuurwerk kopen in Kathagen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Kathagen bij Tweewieler Centrum Fred Helgers [Gesloten]. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Kathagen.
Tweewieler Centrum Fred Helgers [Gesloten] is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoensbroek, Nieuw lotbroek, Mariade en Treebeek. Ook veel mensen uit Passart, De koumen en Laar kopen vuurwerk bij Tweewieler Centrum Fred Helgers [Gesloten].

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Kathagen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Kathagen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hommerterweg 86 te Hoensbroek zijn:

Komt u uit Kathagen?

Koop uw vuurwerk dan bij Tweewieler Centrum Fred Helgers [Gesloten] in Hoensbroek. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Brommelen, Nuth of Kathagen komt.