Merkens Tuincentrum

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Leersum

Vuurwerk kopen in Leersum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Leersum bij Merkens Tuincentrum. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Leersum.
Merkens Tuincentrum is dé vuurwerkdealer voor de regio Langbroek, Cothen, Doorn en Wijk bij duurstede. Ook veel mensen uit Maarn, Amerongen en Driebergen kopen vuurwerk bij Merkens Tuincentrum.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Leersum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Leersum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Julianalaan 4a te Langbroek zijn:

Dinsdag 29 december | 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 30 december | 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 31 december | 9.00 - 17.00 uur

Komt u uit Leersum?

Koop uw vuurwerk dan bij Merkens Tuincentrum in Langbroek. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Leersum, Maurik of Werkhoven komt.