Tuincentrum Merkens

inloggen

U heeft nog 95 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Wijk bij duurstede

Vuurwerk kopen in Wijk bij duurstede

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wijk bij duurstede bij Tuincentrum Merkens. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wijk bij duurstede.
Tuincentrum Merkens is dé vuurwerkdealer voor de regio Langbroek, Cothen, Darthuizen en Palmstad. Ook veel mensen uit Sterkenburg, Dwarsdijk en Wijk bij duurstede kopen vuurwerk bij Tuincentrum Merkens.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wijk bij duurstede is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wijk bij duurstede naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Julianalaan 4a te Langbroek zijn:

28 / 29 dec: 9.00 - 20.00u
30 dec: 9.00 - 17.00u

Komt u uit Wijk bij duurstede?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum Merkens in Langbroek. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Leersum, Maurik of Werkhoven komt.