Tuincentrum Onings

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Openingstijden

29 dec van 9.00 tot 19.00 uur
30 dec van 9.00 tot 19.00 uur
31 dec van 9.00 tot 18.00 uur

Knaldeals

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties!

Vuurwerk Bohemen

Vuurwerk kopen in Bohemen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Bohemen bij Tuincentrum Onings. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Bohemen.
Tuincentrum Onings is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Haag, Kijkduin, Ockenburgh en Loosduinen . Ook veel mensen uit Scheveningen, Voorburg en Rijswijk kopen vuurwerk bij Tuincentrum Onings.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Bohemen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Bohemen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Mozartlaan 10 te Den Haag zijn:

29 dec van 9.00 tot 19.00 uur
30 dec van 9.00 tot 19.00 uur
31 dec van 9.00 tot 18.00 uur

Komt u uit Bohemen?

Koop uw vuurwerk dan bij Tuincentrum Onings in Den Haag. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Monster, Ypenburg of Bohemen komt.