Discus Kees Wammes [Gesloten]

inloggen

U heeft nog 137 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Rossum

Vuurwerk kopen in Rossum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rossum bij Discus Kees Wammes [Gesloten]. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rossum.
Discus Kees Wammes [Gesloten] is dé vuurwerkdealer voor de regio Kerkdriel, Zaltbommel, Hedel en Ammerzoden. Ook veel mensen uit Den bosch, Hoenzadriel en Rossum kopen vuurwerk bij Discus Kees Wammes [Gesloten].

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rossum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rossum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Industriestraat 1 te Kerkdriel zijn:

Komt u uit Rossum?

Koop uw vuurwerk dan bij Discus Kees Wammes [Gesloten] in Kerkdriel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Rosmalen, Alem of Herewaarden komt.