Klapster Markthal

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Mussel

Vuurwerk kopen in Mussel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Mussel bij Klapster Markthal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Mussel.
Klapster Markthal is dé vuurwerkdealer voor de regio Musselkanaal, Mussel, Znadberg en Exploermond. Ook veel mensen uit Buinen, Vledderveen en Stadskanaal kopen vuurwerk bij Klapster Markthal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Mussel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Mussel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Aweg 11 te Musselkanaal zijn:

Komt u uit Mussel?

Koop uw vuurwerk dan bij Klapster Markthal in Musselkanaal. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Laude, Jipsinghuizen of Harpel komt.