Veneboer Camping

inloggen

U heeft nog 310 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Opeinde

Vuurwerk kopen in Opeinde

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Opeinde bij Veneboer Camping. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Opeinde.
Veneboer Camping is dé vuurwerkdealer voor de regio Drachten, Opeinde, Beetsterzwaag en Boornbergum. Ook veel mensen uit Oudega, Nijega en Ureterp kopen vuurwerk bij Veneboer Camping.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Opeinde is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Opeinde naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuidkade 38-41 te Drachten zijn:

Donderdag 28 van 09.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 29 van 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 30 van 09.00 tot 22.00 uur

Komt u uit Opeinde?

Koop uw vuurwerk dan bij Veneboer Camping in Drachten. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Oosterwolde, Donkerbroek of De Tike komt.