Hubo Lubbers

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Oosterwolde

Vuurwerk kopen in Oosterwolde

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Oosterwolde bij Hubo Lubbers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Oosterwolde.
Hubo Lubbers is dé vuurwerkdealer voor de regio Smilde, Bovensmilde, Hooghalen en Beilen. Ook veel mensen uit Hoogersmilde, Appelscha en Oosterwolde kopen vuurwerk bij Hubo Lubbers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Oosterwolde is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Oosterwolde naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hoofdweg 6 te Smilde zijn:

Zaterdag 28 december van 8.30 uur tot 17.00 uur
Maandag 30 december van 8.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 31 december van 8.30 uur tot 17.00 uur

Komt u uit Oosterwolde?

Koop uw vuurwerk dan bij Hubo Lubbers in Smilde. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Norg, Assen of Rolde komt.