[X] Helpman Fietsen

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Slochteren

Vuurwerk kopen in Slochteren

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Slochteren bij [X] Helpman Fietsen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Slochteren.
[X] Helpman Fietsen is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Haren, Slochteren en Peize. Ook veel mensen uit Tynaarlo, Zuidlaren en Norg kopen vuurwerk bij [X] Helpman Fietsen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Slochteren is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Slochteren naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Verlengde Hereweg 58 te Groningen zijn:

Donderdag 29 december van 9.00uur - 18.00uur

Vrijdag 30 december van 9.00uur - 18.00uur

Zaterdag 31 december van 9.00uur - 17.00uur

Komt u uit Slochteren?

Koop uw vuurwerk dan bij [X] Helpman Fietsen in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Zuidhorn, Bedum of Aduard komt.