Bike Centre Dik [Gesloten]

inloggen

U heeft nog 19 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Bedum

Vuurwerk kopen in Bedum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Bedum bij Bike Centre Dik [Gesloten]. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Bedum.
Bike Centre Dik [Gesloten] is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Haren, Slochteren en Peize. Ook veel mensen uit Tynaarlo, Zuidlaren en Norg kopen vuurwerk bij Bike Centre Dik [Gesloten].

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Bedum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Bedum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Bedumerweg 8 te Groningen zijn:

Komt u uit Bedum?

Koop uw vuurwerk dan bij Bike Centre Dik [Gesloten] in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Zuidhorn, Bedum of Eelderwolde komt.