Vogels Fiets Sport

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Haghorst

Vuurwerk kopen in Haghorst

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Haghorst bij Vogels Fiets Sport. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Haghorst.
Vogels Fiets Sport is dé vuurwerkdealer voor de regio Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Biest-Houtakker. Ook veel mensen uit Haghorst, Heukelom en Hilvarenbeek kopen vuurwerk bij Vogels Fiets Sport.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Haghorst is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Haghorst naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Rootven 66 te Moergestel zijn:

Zaterdag 28 December van 8.30 t/m 18.00 uur
Maandag 30 December van 8.30 tot 18.00 uur
Dinsdag 31 December van 8.30 tot 18.00 uur

Komt u uit Haghorst?

Koop uw vuurwerk dan bij Vogels Fiets Sport in Moergestel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Noord Brabant, Belgie of Diessen komt.