Televersum

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Badhoevedorp

Vuurwerk kopen in Badhoevedorp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Badhoevedorp bij Televersum. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Badhoevedorp.
Televersum is dé vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Osdorp, Nieuw-West en Badhoevedorp. Ook veel mensen uit Amstelveen, Geuzenveld en Slotermeer kopen vuurwerk bij Televersum.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Badhoevedorp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Badhoevedorp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Tussen meer 12 te Amsterdam zijn:

Voor Cat. F1
Di: 09:30-18:00 uur
Wo: 09:30-18:00 uur
Do: 09:30-18:00 uur
Vr: 09:30-18:00 uur
Za : 09:30-17:00 uur

Komt u uit Badhoevedorp?

Koop uw vuurwerk dan bij Televersum in Amsterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Nieuw-sloten, De Aker of Slotervaart komt.