Vuurwerk Specialist - Groen van Prinstererstraat

  • Groen van Prinstererstraat 76
  • Amsterdam
  • T: 06-12964003
  • Andere dealer
inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Diemen

Vuurwerk kopen in Diemen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Diemen bij Vuurwerk Specialist - Groen van Prinstererstraat. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Diemen.
Vuurwerk Specialist - Groen van Prinstererstraat is dé vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Diemen, Amstelveen en Badhoevedorp. Ook veel mensen uit Zwanenburg, Zaandam en Haarlem kopen vuurwerk bij Vuurwerk Specialist - Groen van Prinstererstraat.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Diemen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Diemen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Groen van Prinstererstraat 76 te Amsterdam zijn:

Gesloten i.v.m. Vuurwerkverbod

Komt u uit Diemen?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Specialist - Groen van Prinstererstraat in Amsterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Ouderkerk aan de Amstel, Weesp of Muiden komt.