Bergse Dumphal

  • Van Konijnenburgweg 1a
  • Bergen op Zoom
  • T: 0164-244892
  • Andere dealer
inloggen

U heeft nog 22 dagen om vuurwerk te bestellen

Welkom bij Bergse Dumphal

Welkom op de website van de Bergse Dumphal, dé meest verrassende winkel in Bergen op Zoom! Bij ons vind je een unieke selectie nieuwe meubelen van gerenommeerde merken, met kortingen tot wel 50%. Bovendien kun je alles direct mee naar huis nemen, en elke week verwelkomen we nieuwe aanvoer.

Ons assortiment is ongeëvenaard divers. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe meubelen, verf gemaakt in elke gewenste kleur, zakmessen, feestartikelen, darts, vuurwerk, carnavalskleding, dekbedovertrekken, koelkasten, tapijttegels, gereedschap, pannen, seizoenartikelen, en nog veel meer. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen.

De Bergse Dumphal is een echt familiebedrijf, met meer dan veertig jaar ervaring in de branche. Op onze webshop vind je slechts een selectie van ons uitgebreide assortiment. We nodigen je van harte uit om onze winkel te bezoeken aan de Van Konijnenburgweg 1A in Bergen op Zoom, waar je volop koopplezier en geweldige koopjes kunt vinden.

Ons adres:
Van Konijnenburgweg 1a
4611 HK Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 0164 - 244892
E-mail: [email protected]
Voor onze actuele openingstijden kun je terecht op onze website: www.bergsedumphal.nl

We zijn ook dé vuurwerkwinkel voor de regio Bergen op Zoom, Meilust, Halsteren, Tholen, Lepelstraat, Moerstraten, Heerle, Wouw, Huijbergen en Hoogerheide!

Wij zijn de vuurwerkwinkel voor de regio Bergen op zoom, Meilust, Halsteren, Tholen, Lepelstraat, Moerstraten, Heerle, Wouw, Huijbergen en Roosendaal

TrustPilot