Televersum

  • Tussen meer 12
  • Amsterdam
  • T: 020-6197663
inloggen

U heeft nog 132 dagen om vuurwerk te bestellen

Welkom bij Televersum

De vuurwerk voorverkoop is GESLOTEN! U kunt vanaf half november 2019 weer vuurwerk bestellen.

Het mooiste vuurwerk van Amsterdam koop je bij Televersum. Televersum is HET adres voor vuurwerk als je in Amsterdam Nieuw-West of de Haarlemmermeer woont. Iedereen uit Osdorp, de Aker, Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart, Nieuw-Sloten, Sloten, Badhoevedorp of Zwanenburg kent Televersum al jaren als HET vuurwerk verkooppunt waar je moet zijn om vuurwerk te kopen.

U kunt op uw gemak ons vuurwerk assortiment bekijken, uitkiezen en online bestellen. Tijdens de vuurwerk verkoop dagen kunt u dan uw bestelling op een voor u geschikt moment afhalen in onze winkel in HET winkelcentrum van Amsterdam Nieuw-West, op Tussen Meer 12 in Osdorp.

Komt u toch liever in onze winkel uw vuurwerk uitzoeken? Wij verkopen ook vuurwerk in de winkel op 28, 30 en 31 december. U kunt op deze website alvast ons vuurwerk assortiment bekijken. We verkopen bijna alles: van knalvuurwerk, vuurwerkrollen, siervuurwerk, vuurwerkpakketten tot kinderpakketten. Ook diverse vuurwerk merken : Mercurius, Drgn, Ferro, Back2Basic en Draakbox.

Tip : bekijk ook de vuurwerk filmpjes zodat u alvast een idee krijgt wat u leuk vindt. Veel voorpret gewenst!

Wij zijn de vuurwerkwinkel voor de regio Amsterdam, Osdorp, Nieuw-West, Badhoevedorp, Amstelveen, Geuzenveld, Slotermeer, Nieuw-sloten, De Aker en Slotervaart

TrustPilot