Amer Vuurwerk

  • Nijendal 18
  • Driebergen
  • T: 0343-516868
inloggen

U heeft nog 72 dagen om vuurwerk te bestellen

Openingstijden

29 december 07:00 - 21:00
30 december 07:00 - 21:00
31 december 07:00 - 18:00

Knaldeals

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties

Welkom bij Amer Vuurwerk

VUURWERK VAN DE TOEKOMST


Dit jaar verkoopt Amervuurwerk onder meer een aantal unieke producten, zoals de uitgebreide DRGN serie, Swiss Line, Doomsday en Powerbox Return. Zeer speciale effecten met speciale kleuren, nooit eerder vertoond. Sets met veel kruitgewicht en bovendien minder milieubelastend; het vuurwerk van de toekomst! Ook nieuw dit jaar: Duits vuurwerk tegen Duitse prijzen, Super Toll!
Vernieuwend en onderscheidend!KWF PAKKET


Dit jaar verkoopt Amervuurwerk een speciaal KWF pakket.

Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Voor dit mooie goede doel heeft Amervuurwerk groot pakketten ingekocht welke tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden; normaal 89 Euro, wij bieden hem aan voor 62 Euro; het beste pakket van Nederland voor deze prijs! Het allermooiste: van elk verkocht pakket ontvangt KWF 7 Euro!

Koop uw vuurwerk online, en ontvang gratis vuurwerk bij uw vuurwerkbestelling vanaf 35 Euro!

Wij zijn de vuurwerkwinkel voor de regio Driebergen, Odijk, Sterkenburg, Palmstad, Doorn, Langbroek, Cothen, Dwarsdijk, Het goy en Werkhoven

TrustPilot