U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Online vuurwerk verkoop op DEvuurwerkwinkel.nl

Elk jaar kunnen consumenten vanaf 15 november hun favoriete vuurwerk kopen op DEvuurwerkwinkel.nl. De vuurwerk verkoop loopt door tot en met 30 december.

Het principe is heel eenvoudig;
Op de webwinkel kunt u uw favoriete vuurwerkartikelen bestellen, vervolgens selecteert u een verkooppunt waar u de bestelling wilt afhalen. Op de door u geselecteerde datum staat de bestelling voor u klaar!

Geen wachttijden voor de consument die online heeft besteld!

Vuurwerk verkoop bij de aangesloten dealers

Dit jaar is de losse vuurwerk verkoop vastgesteld op 29, 30 en 31 december. Op deze verkoopdagen kunt u terecht bij alle dealers van DEvuurwerkwinkel.nl.

Normaal gesproken mag vuurwerk uitsluitend op de laatste drie dagen van het jaar in de verkoop, maar bij wet is bepaald dat er in Nederland geen vuurwerk verkoop mag plaatsvinden op zondag. Als één van de laatste drie dagen een zondag betreft, dan gaat de vuurwerk verkoop van start op 28 december.

Gratis vuurwerk bij online verkoop

Het grote voordeel van vuurwerk kopen in de online vuurwerkwinkel is het GRATIS vuurwerk.

Bij elke online bestelling op DEvuurwerkwinkel ontvangt u gratis vuurwerk en afhankelijk van de hoogte van uw bestelbedrag kan dit voordeel oplopen tot wel 30%.

Vuurwerk verkooppunten

Op DEvuurwerkwinkel.nl zijn ruim 125 vuurwerk verkooppunten aangesloten. Deze vuurwerkwinkels zijn tijdens de verkoopdagen (29, 30 en 31 december) open voor de vuurwerk verkoop. De openingstijden van deze vuurwerk verkooppunten vindt u in het overzicht vuurwerkwinkels.

Heeft u uw vuurwerk online besteld? Dan kunt u met uw bestelbewijs tijdens deze dagen uw voorverkoop bestelling afhalen op het door u geselecteerde tijdstip/datum.