U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk & veiligheid

DEvuurwerkwinkel hecht grote waarde aan een veilig gebruik van vuurwerk en het voorkomen van onnodige ongelukken. Hieronder vindt u meer informatie ten aanzien van een zo veilig mogelijk gebruik van vuurwerk.

Streng gekeurde producten en CE keurmerk

De produkten die worden aangeboden op DEvuurwerkwinkel.nl ondergaan strenge keuringen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid. Tevens is al ons vuurwerk voorzien van het CE-keurmerk.

Consumenten kunnen erop vertrouwen dat het vuurwerk uit het assortiment veilig in het gebruik is, mits er op de juiste wijze mee wordt omgegaan.

Duidelijke gebruiksaanwijzingen

Op alle vuurwerkartikelen zijn duidelijke gebruiksaanwijzingen afgedrukt. Daarnaast worden de veiligheidsaspecten uitgebeeld door middel van begrijpelijke pictogrammen, zodat de consument een optimale instructie met betrekking tot een veilig gebruik ontvangt.

Veiligheidsartikelen

In het assortiment van DEvuurwerkwinkel.nl zijn ter voorkoming van vuurwerkongelukken een aantal veiligheidsartikelen opgenomen.

Deze serie producten wordt expliciet gepromoot in de vuurwerkfolders en kunt u terugvinden op de pagina Veiligheidsartikelen in onze webwinkel. Het assortiment bestaat uit de vuurwerkbril, vuurwerklanceerstandaard, veiligheidslonten en de torch fire / vuurwerk aansteekfakkels.