Hubo Emmer-Compascuum

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Foxel

Vuurwerk kopen in Foxel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Foxel bij Hubo Emmer-Compascuum. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Foxel.
Hubo Emmer-Compascuum is dé vuurwerkdealer voor de regio Emmer-Compascuum, Emmer-Erfscheidenveen, Foxel en Klazienaveen. Ook veel mensen uit Roswinkel, Munsterscheveld en Haren kopen vuurwerk bij Hubo Emmer-Compascuum.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Foxel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Foxel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kijlweg 3 te Emmer-Compascuum zijn:

29/12: 08.00-20.00u
30/12: 08.00-20.00u
31/12: 08.00-17.00u

Komt u uit Foxel?

Koop uw vuurwerk dan bij Hubo Emmer-Compascuum in Emmer-Compascuum. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Meppen, Zwartemeer of Nieuw-Weerdinge komt.