Bergse Dumphal

  • Van Konijnenburgweg 1a
  • Bergen op Zoom
  • T: 0164-244892
  • Andere dealer
inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Huijbergen

Vuurwerk kopen in Huijbergen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Huijbergen bij Bergse Dumphal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Huijbergen.
Bergse Dumphal is dé vuurwerkdealer voor de regio Bergen op Zoom, Meilust, Halsteren en Tholen. Ook veel mensen uit Lepelstraat, Moerstraten en Heerle kopen vuurwerk bij Bergse Dumphal.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Huijbergen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Huijbergen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Van Konijnenburgweg 1a te Bergen op Zoom zijn:

onze openingstijden:

Momenteel zijn wij ingebrand met de huidige lock-down gesloten.

U kunt onze artikelen bestellen via

www.bergsedumphal.nl

Komt u uit Huijbergen?

Koop uw vuurwerk dan bij Bergse Dumphal in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Wouw, Huijbergen of Roosendaal komt.