Kampeerzaak Boltje

inloggen

U heeft nog 95 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Jubbega

Vuurwerk kopen in Jubbega

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Jubbega bij Kampeerzaak Boltje. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Jubbega.
Kampeerzaak Boltje is dé vuurwerkdealer voor de regio Heerenveen, Friesland, Gorredijk en De Knipe. Ook veel mensen uit Mildam, Jubbega en Tjalleberd kopen vuurwerk bij Kampeerzaak Boltje.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Jubbega is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Jubbega naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Leeuwarderstraatweg 2 te Heerenveen zijn:

Donderdag 28 december van 8.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 29 december van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 30 december van 8.00 tot 21.00 uur

Komt u uit Jubbega?

Koop uw vuurwerk dan bij Kampeerzaak Boltje in Heerenveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Gersloot, Tijnje of Oudehaske komt.