Timmer Tweewielers

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Froombosch

Vuurwerk kopen in Froombosch

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Froombosch bij Timmer Tweewielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Froombosch.
Timmer Tweewielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogezand, Martenshoek, Slochteren en Zuidbroek. Ook veel mensen uit Noordbroek, Muntendam en Zuidlaren kopen vuurwerk bij Timmer Tweewielers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Froombosch is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Froombosch naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 255 te Hoogezand zijn:

Losse verkoop en halen pakketten
Donderdag 29 dec. 9.00 tot 20.00
Vrijdag 30 dec. 9.00 tot 20.00
Zaterdag 31 dec. 8.00 tot 17.00

Komt u uit Froombosch?

Koop uw vuurwerk dan bij Timmer Tweewielers in Hoogezand. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sappemeer, Froombosch of Kropswolde komt.