Timmer Tweewielers

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Hoogezand

Vuurwerk kopen in Hoogezand

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hoogezand bij Timmer Tweewielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hoogezand.
Timmer Tweewielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogezand, Martenshoek, Slochteren en Zuidbroek. Ook veel mensen uit Noordbroek, Muntendam en Zuidlaren kopen vuurwerk bij Timmer Tweewielers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hoogezand is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hoogezand naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 255 te Hoogezand zijn:

Dinsdag 29 december 7.00- 21.00
Woensdag 30 december 7.00- 21.00
Donderdag 31 december 7.00- 17.00

Komt u uit Hoogezand?

Koop uw vuurwerk dan bij Timmer Tweewielers in Hoogezand. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sappemeer, Froombosch of Kropswolde komt.