Kapsalon Mollen

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Riethoven

Vuurwerk kopen in Riethoven

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Riethoven bij Kapsalon Mollen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Riethoven.
Kapsalon Mollen is dé vuurwerkdealer voor de regio Eersel, Hoogeloon, Riethoven en Hapert. Ook veel mensen uit Bergeijk, Weebosch en Vessem kopen vuurwerk bij Kapsalon Mollen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Riethoven is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Riethoven naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Markt 53 te Eersel zijn:

28,29,30 December geopend van 09:00u - 20:00u

Komt u uit Riethoven?

Koop uw vuurwerk dan bij Kapsalon Mollen in Eersel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Luyksgestel, Bladel of Knegsel komt.