Ron Stals IJzerhandel

inloggen

U heeft nog 95 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Driehuis

Vuurwerk kopen in Driehuis

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Driehuis bij Ron Stals IJzerhandel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Driehuis.
Ron Stals IJzerhandel is dé vuurwerkdealer voor de regio IJmuiden, Velsen, Driehuis en Hofgeest. Ook veel mensen uit Waterland, Velserbroek en Santpoort kopen vuurwerk bij Ron Stals IJzerhandel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Driehuis is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Driehuis naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lange Nieuwstraat 775 te IJmuiden zijn:

verkoop dagen
donderd ag 28dec 8.30/21.00 uur
vrijdag 29dec 8.30/ 21.00 uur
zaterdag 30dec 8.30/ 21.00 uur

Komt u uit Driehuis?

Koop uw vuurwerk dan bij Ron Stals IJzerhandel in IJmuiden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Haarlem, Velsen noord of Beverwijk komt.