Ron Stals IJzerhandel

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Waterland

Vuurwerk kopen in Waterland

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Waterland bij Ron Stals IJzerhandel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Waterland.
Ron Stals IJzerhandel is dé vuurwerkdealer voor de regio IJmuiden, Velsen, Driehuis en Hofgeest. Ook veel mensen uit Waterland, Velserbroek en Santpoort kopen vuurwerk bij Ron Stals IJzerhandel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Waterland is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Waterland naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lange Nieuwstraat 775 te IJmuiden zijn:

donderdag29 december 8.30/21.00uur
vrijdag30 december 8.30/21.00uur
zaterdag 31 december 8.30/17.00uur

Komt u uit Waterland?

Koop uw vuurwerk dan bij Ron Stals IJzerhandel in IJmuiden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Haarlem, Velsen noord of Beverwijk komt.