Ad van Overveld

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Noordhoek

Vuurwerk kopen in Noordhoek

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Noordhoek bij Ad van Overveld. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Noordhoek.
Ad van Overveld is dé vuurwerkdealer voor de regio Zegge, Noordhoek, Bosschenhoofd en Oudenbosch. Ook veel mensen uit Hoeven, Majoppeveld en Roosendaal kopen vuurwerk bij Ad van Overveld.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Noordhoek is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Noordhoek naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Onze Lieve Vrouwestraat 181 te Zegge zijn:

donderdag 29 december van 9.00 -18.00
vrijdag 30 december van 9.00-18.00
zaterdag 31 december 9.00-17.00

Komt u uit Noordhoek?

Koop uw vuurwerk dan bij Ad van Overveld in Zegge. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Kruisland, Oud gastel of Hoeven komt.