Vuurwerkpaleis Compas

  • Verlengde Oosterdiep 77
  • Barger Compascuum
  • T: 06-27091180
  • Andere dealer
inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Zwartemeer

Vuurwerk kopen in Zwartemeer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Zwartemeer bij Vuurwerkpaleis Compas. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zwartemeer.
Vuurwerkpaleis Compas is dé vuurwerkdealer voor de regio Barger Compascuum, Emmen, Klazienaveen en Ter apel. Ook veel mensen uit Erica, Zwartemeer en Meppen kopen vuurwerk bij Vuurwerkpaleis Compas.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Zwartemeer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zwartemeer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Verlengde Oosterdiep 77 te Barger Compascuum zijn:

Komt u uit Zwartemeer?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkpaleis Compas in Barger Compascuum. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Twist, Klazienaveen of Emmer compascuum komt.