Vuurwerkland Hasselt

inloggen

U heeft nog 96 dagen om vuurwerk te bestellen

Openingstijden

Opening tijden:
Vrijdag 28 december van 08.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 29 december van 08.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 31 december van 08.00 uur tot 18.00 uur

Knaldeals

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties

Vuurwerk Rouveen

Vuurwerk kopen in Rouveen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rouveen bij Vuurwerkland Hasselt. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rouveen.
Vuurwerkland Hasselt is dé vuurwerkdealer voor de regio Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en Zwolle. Ook veel mensen uit Kampen, Staphorst en Genne kopen vuurwerk bij Vuurwerkland Hasselt.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rouveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rouveen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Productieweg 4 te Hasselt zijn:

Opening tijden:
Vrijdag 28 december van 08.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 29 december van 08.00 uur tot 18.00 uur
Maandag 31 december van 08.00 uur tot 18.00 uur

Komt u uit Rouveen?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkland Hasselt in Hasselt. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Rouveen, De Velde of Mastenbroek komt.