Provak Schutte / LMB van der Stouwe

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Dalmsholte

Vuurwerk kopen in Dalmsholte

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Dalmsholte bij Provak Schutte / LMB van der Stouwe. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Dalmsholte.
Provak Schutte / LMB van der Stouwe is dé vuurwerkdealer voor de regio Dalfsen, Wijthem, Hoonhorst en Lemelerveld. Ook veel mensen uit Dalmsholte, Vilsteren en Varsen kopen vuurwerk bij Provak Schutte / LMB van der Stouwe.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Dalmsholte is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Dalmsholte naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Welsummerweg 19 te Dalfsen zijn:

donderdag 08.30-18.00uur
vrijdag 08.30-21.00uur
zaterdag 09.00-17.00uur

Komt u uit Dalmsholte?

Koop uw vuurwerk dan bij Provak Schutte / LMB van der Stouwe in Dalfsen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Ommen, Oudleusen of Nieuwleusen komt.