Veneboer

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Hoogeveen

Vuurwerk kopen in Hoogeveen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hoogeveen bij Veneboer. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hoogeveen.
Veneboer is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogeveen, Noordscheschut, Hollandscheveld en Alteveer. Ook veel mensen uit Zuidwolde, Ten Arlo en Echten kopen vuurwerk bij Veneboer.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hoogeveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hoogeveen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Schutstraat 24 te Hoogeveen zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-21.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: Gesloten

Komt u uit Hoogeveen?

Koop uw vuurwerk dan bij Veneboer in Hoogeveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Fluitenberg, Koekange of Nieuwlande komt.