Jonk Keizer

inloggen

U heeft nog 22 dagen om vuurwerk te bestellen

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur

Kijk voor de actuele collectie op :
WWW.VUURWERKVOLENDAM.NL
Maar het beste en gezelligste is toch wel even de winkel bezoeken aan de Haven van Volendam Je aankoop wordt met liefde ingepakt met Sint of Kerst papier. Wat wil je nog meer! Tot ziens bij Jonk-Keizer De VuurwerkWinkel in Volendam

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties!

(W)ECO - logisch vuurwerk

Welkom bij Jonk Keizer

Voel je welkom op onze vuurwerkwinkel site van Jonk - Keizer De Vuurwerkwinkel Volendam.

Al 35 jaar een vertrouwd adres voor schitterend consumenten vuurwerk. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, een uitgebreide collectie o.a. Export Feuerwerk- DRGN - St8ment - Evolution - Professional Style en Pangu. Voor elk budget en goed advies, de keuze is reuze.


Bekijk online onze collectie. Mocht u persoonlijk advies willen, stap gerust binnen in de souvenirs winkel aan de Haven van Volendam. Albert en Margriet staan u graag te woord voor advies.
Voor de laatste nieuwtjes check facebook of instagram onder onze naam: Jonk keizer de vuurwerkwinkel of vuurwerkvolendam of onze eigen webshop.
www.vuurwerkvolendam.nl

Wij zijn uw vuurwerkwinkel in de regio Volendam, Edam, Middelie, Hobrede, Kwadijk, Purmerend, Purmer, Neck, Weidevenne, De Gors, Purmerland, Ilpendam, Overleek, Monnickendam, Katwoude, en Marken.

Wij zijn de vuurwerkwinkel voor de regio Volendam, Edam, Middelie, Monnickendam, Kwadijk, Purmerend, Purmer, Neck, Weidevenne en De gors

TrustPilot