Fietsenwarenhuis.nl

  • Herenstraat 81
  • Voorhout
  • T: 0252-212090
inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Openingstijden

De verkoopdagen zijn dit jaar zaterdag de 28e, maandag de 30e en dinsdag de 31e.
Zondag 29 dec. is verkoop en afhalen wettelijk verboden. Wij zijn dan ook gesloten.
Tijdens de Vuurwerkverkoopdagen zijn we geopend op 28, 30 dec. van 8:00 tot 20:00.
Op 31 dec. zijn wij geopend van 8:00 tot 17:00.

Knaldeals

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties!

Welkom bij Fietsenwarenhuis.nl

Welkom bij de Vuurwerk-webshop van Fietsenwarenhuis.nl.

Na alle vuurwerkshows te hebben bezocht deze zomer van de div. groothandels, zijn wij trots dat we u weer, het kwalitatief meest hoogstaande vuurwerk dit jaar kunnen leveren.

Onze top line is de DRGN Line (Dragon line). Deze top line bestaat uit zeer mooie cakes, waaiercakes, complete vuurwerkpakketten, fonteinen en vuurwerkpijlen met prachtige effecten.

In ons overig assortiment hebben wij alle vuurwerkproducten van A tot Z! Denk aan vuurwerkpakketten, vuurpijlen, knallers, rollen, ratelbanden, rotjes, kanonslagen, astronauten, potjes, 500 grams cakes, grote connectingboxen, flowerbeds en uiteraard veel gratis vuurwerk bij uw online vuurwerkbestelling!

Ook voor een uitgebreid assortiment kindervuurwerk, denk aan lange en korte sterretjes, knalerwten e.d. en natuurlijk ook vuurwerkbrillen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn DE vuurwerkwinkel in de regio Voorhout, Teylingen, Sassenheim, Warmond, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse en Katwijk. Kortom de hele Duin - en Bollenstreek!

Wij zijn de vuurwerkwinkel voor de regio Voorhout, Teylingen, Sassenheim, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Katwijk en Warmond

TrustPilot