Miltenburg 2Wielers

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Benschop

Vuurwerk kopen in Benschop

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Benschop bij Miltenburg 2Wielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Benschop.
Miltenburg 2Wielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Nieuwegein, Ijsselstein, Houten en Utrecht. Ook veel mensen uit Vianen, Benschop en Montfoort kopen vuurwerk bij Miltenburg 2Wielers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Benschop is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Benschop naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Moerbeigaarde 16 te Nieuwegein zijn:

Komt u uit Benschop?

Koop uw vuurwerk dan bij Miltenburg 2Wielers in Nieuwegein. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schalkwijk, Lopik of Maarssen komt.