Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk kopen in Rotterdam

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rotterdam bij Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rotterdam.
Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner is dé vuurwerkdealer voor de regio Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Maassluis. Ook veel mensen uit Delft, Maasland en Schipluiden kopen vuurwerk bij Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rotterdam is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rotterdam naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Schiedamseweg 22 te Schiedam zijn:

Dagelijks geopend
10:00 - 22:00 uur

Komt u uit Rotterdam?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner in Schiedam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Holy, Rijnmond of Kethel komt.