Veneberg IJzerwaren

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Daarle

Vuurwerk kopen in Daarle

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Daarle bij Veneberg IJzerwaren. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Daarle.
Veneberg IJzerwaren is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Ham, Vroomshoop, Daarle en Westerhaar. Ook veel mensen uit Ommen, Daarlerveen en Sibculo kopen vuurwerk bij Veneberg IJzerwaren.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Daarle is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Daarle naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vroomshoopseweg 6 te Den Ham zijn:

Zaterdag 28 dec. 08.00 - 20.00
Maandag 30 dec. 08.00 - 21.00
Dinsdag 31 dec. 08.00 - 17.00

Komt u uit Daarle?

Koop uw vuurwerk dan bij Veneberg IJzerwaren in Den Ham. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hellendoorn, Beerze of Hardenberg komt.