Wijha Den Ham BV

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Daarlerveen

Vuurwerk kopen in Daarlerveen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Daarlerveen bij Wijha Den Ham BV. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Daarlerveen.
Wijha Den Ham BV is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Ham, Vroomshoop, Daarle en Westerhaar. Ook veel mensen uit Ommen, Daarlerveen en Sibculo kopen vuurwerk bij Wijha Den Ham BV.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Daarlerveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Daarlerveen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vroomshoopseweg 6 te Den Ham zijn:

WEBSHOP GESLOTEN
WINKEL IS OPEN
VOLDOENDE VOORRAAD

Openingstijden:
Do. 28-12 08.00 - 21.00
Vr. 29-12 08.00 - 21.00
Za. 30-12 08.00 - 18.00

0546-673199
WWW.WIJHAVUURWERK.NL

Komt u uit Daarlerveen?

Koop uw vuurwerk dan bij Wijha Den Ham BV in Den Ham. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hellendoorn, Beerze of Hardenberg komt.