Wijha Den Ham BV

inloggen

HELAAS, DE WEBWINKEL IS NU GESLOTEN.

Vuurwerk Hellendoorn

Vuurwerk kopen in Hellendoorn

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hellendoorn bij Wijha Den Ham BV. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hellendoorn.
Wijha Den Ham BV is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Ham, Vroomshoop, Daarle en Westerhaar. Ook veel mensen uit Ommen, Daarlerveen en Sibculo kopen vuurwerk bij Wijha Den Ham BV.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hellendoorn is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hellendoorn naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vroomshoopseweg 6 te Den Ham zijn:

AL 60 JAAR UW VUURWERKDEALER
RUIME VERKOOPRUIMTE
GROOT ASSORTIMENT VOOR IEDER WAT WILS
SCHERPE PRIJZEN

Openingstijden:
Do. 28-12 08.00 - 21.00
Vr. 29-12 08.00 - 21.00
Za. 30-12 08.00 - 18.00

0546-673199
WWW.WIJHAVUURWERK.NL

Komt u uit Hellendoorn?

Koop uw vuurwerk dan bij Wijha Den Ham BV in Den Ham. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hellendoorn, Beerze of Hardenberg komt.