Schoenmakerij John Keijzer

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Leusden

Vuurwerk kopen in Leusden

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Leusden bij Schoenmakerij John Keijzer. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Leusden.
Schoenmakerij John Keijzer is dé vuurwerkdealer voor de regio Leusden, Achterveld, De glind en Oud-leusden. Ook veel mensen uit Amersfoort, Barneveld en Terschuur kopen vuurwerk bij Schoenmakerij John Keijzer.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Leusden is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Leusden naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Hamersveldseweg 66 te Leusden zijn:

Komt u uit Leusden?

Koop uw vuurwerk dan bij Schoenmakerij John Keijzer in Leusden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Maarn, Austerlitz of Woudenberg komt.