Piet van de Vendel

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Lunteren/Wekerom/Harskamp

Vuurwerk kopen in Lunteren/Wekerom/Harskamp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Lunteren/Wekerom/Harskamp bij Piet van de Vendel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Lunteren/Wekerom/Harskamp.
Piet van de Vendel is dé vuurwerkdealer voor de regio Renswoude, Ederveen/De klomp/Ede, Woudenberg/Leusden en Veenendaal/Elst. Ook veel mensen uit Ede/Bennekom, Achterveld/De Glind en Amerongen/Overberg/Leersum kopen vuurwerk bij Piet van de Vendel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Lunteren/Wekerom/Harskamp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Lunteren/Wekerom/Harskamp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dorpsstraat 33 te Renswoude zijn:

Openingstijden 2024
Dinsdag 24 december van 10.00 - 17.00
Vrijdag 27 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 28 december van 9.00 - 20.00
Maandag 30 december van 9.00 - 20.00
Dinsdag 31 december van 9.00 - 19.00

Komt u uit Lunteren/Wekerom/Harskamp?

Koop uw vuurwerk dan bij Piet van de Vendel in Renswoude. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Barneveld/Voorthuizen/De Valk//Nijkerk, Lunteren/Wekerom/Harskamp of Maarsbergen/Maarn komt.