De Vrijbuiter

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Lewedorp

Vuurwerk kopen in Lewedorp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Lewedorp bij De Vrijbuiter. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Lewedorp.
De Vrijbuiter is dé vuurwerkdealer voor de regio Oost-Souburg, Ritthem, Vlissingen en Koudekerke. Ook veel mensen uit Middelburg, Zoutelande en Nieuwdorp kopen vuurwerk bij De Vrijbuiter.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Lewedorp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Lewedorp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Paspoortstraat 26 te Oost-Souburg zijn:

Bestel nu online en bepaal zelf het afhaaltijdstip.
Donderdag 28 december 09:00-18:00 uur
Vrijdag 29 december 09:00-18:00 uur
Zaterdag 30 december 09:00-18:00 uur

Komt u uit Lewedorp?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vrijbuiter in Oost-Souburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lewedorp, Arnemuiden of Walcheren komt.