G en G Vuurwerk

inloggen

U heeft nog 95 dagen om vuurwerk te bestellen

Vuurwerk Wijk en aalburg

Vuurwerk kopen in Wijk en aalburg

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wijk en aalburg bij G en G Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wijk en aalburg.
G en G Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Andel, Veen, Eethen en Dussen. Ook veel mensen uit Wijk en aalburg, Meeuwen en Heusden kopen vuurwerk bij G en G Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wijk en aalburg is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wijk en aalburg naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Duizendmorgen 4 te Andel zijn:

29 december 8.30 uur tot 20.00uur
30 december 8.30 uur tot 20.00 uur
31 december 8.30 uur tot 18.00 uur

Komt u uit Wijk en aalburg?

Koop uw vuurwerk dan bij G en G Vuurwerk in Andel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Brakel, Genderen of Woudrichem komt.