Miara Vuurwerk

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2020 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Houten

Vuurwerk kopen in Houten

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Houten bij Miara Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Houten.
Miara Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Nieuwegein, Ijsselstein, Houten en Utrecht. Ook veel mensen uit Vianen, Bunnik en Beschop kopen vuurwerk bij Miara Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Houten is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Houten naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Ravenswade 1H te Nieuwegein zijn:

Komt u uit Houten?

Koop uw vuurwerk dan bij Miara Vuurwerk in Nieuwegein. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Montfoort, Kanaleneiland of Loppikerkapel komt.