Staphorsius

inloggen

U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Vuurwerk Wijdewormer

Vuurwerk kopen in Wijdewormer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wijdewormer bij Staphorsius. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij devuurwerkwinkel.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wijdewormer.
Staphorsius is dé vuurwerkdealer voor de regio Zaandijk, Westzaan, Wormerveer en Assendelft. Ook veel mensen uit Wijdewormer, Krommenie en Zaandam kopen vuurwerk bij Staphorsius.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wijdewormer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wijdewormer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Guisweg 31 te Zaandijk zijn:

Maandag: 09:00-18:00 uur
Dinsdag: 09:00-18:00 uur
Woensdag: 09:00-18:00 uur
Donderdag: 09:00-18:00 uur
Vrijdag: 09:00-18:00 uur
Zaterdag: 09:00-17:00

Komt u uit Wijdewormer?

Koop uw vuurwerk dan bij Staphorsius in Zaandijk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Koog aan de Zaan, Wormer of Noord-Holland komt.