U kunt vanaf 15 november 2024 weer online vuurwerk bestellen.

Veilig vuurwerk kopen tijdens de corona crisis

Veenendaal, 3 november 2020

Het zal niemand zijn ontgaan, door de corona/covid-19 crisis zijn er erg veel beperkingen in Nederland. Alle winkels hebben hier mee te maken, en dus ook de vuurwerkwinkels.

Al onze afhaalpunten hebben inmiddels de nodige maatregelen genomen om de afhaal- en verkoop van vuurwerk zo veilig en gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.

Door de branche/VuurwerkCheck is er ook een speciaal corona-protocol opgezet welke door alle aangesloten vuurwerkwinkels zal worden gebruikt. Hierdoor zal soms de situatie in de winkels anders zijn dan u normaal gewend bent. Vriendelijk verzoek om de instructies van het personeel goed op te volgen, zodat iedereen probleemloos zijn pakket kan meenemen.

Verzoek namens de gehele vuurwerkbranche is dan ook om dit jaar online uw vuurwerkbestelling te plaatsen. Online kan de winkelier middels zijn afhaalblokken per kwartier de drukte in zijn afhaalpunt/winkel beheren. Aan u als besteller dan ook het dringende verzoek om u strikt aan het gekozen afhaalmoment te houden.

Wij gaan voor een gezellige, maar ook verantwoorde vuurwerkverkoop om samen een jaar vol beperkingen af te sluiten. Bedankt voor uw medewerking!